Pedicure

                                     

            Waarom een pedicurebehandeling?

Veel mensen zijn zich vaak niet bewust van wat voeten met de rest van het lichaam kunnen doen.  Uw hele gewicht wordt eigenlijk gedragen door de voeten. Bij voetklachten probeert u van nature een zo comfortabel mogelijke manier van lopen te ontwikkelen die de houding en de rest van het lichaam sterk kunnen beïnvloeden. Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan, blijkt het een van de meest belangrijke functies te vervullen.                                                                                                        

Onze voeten hebben dus letterlijk veel te verduren, niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerd schoeisel, schiet de verzorging van uw voeten er ook vaak bij in. Enerzijds logisch; zo vaak kijk je immers niet naar je voeten; anderzijds jammer omdat een slechte verzorging van de voeten gelijk staat aan ongemakken zoals eelt, likdoorns, kloven of ingroeiende teennagels. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en bekend met diverse behandelingsmogelijkheden voor voet en nagelproblemen. U kunt bij BeauTé Carin terecht voor zowel cosmetische voetbehandelingen als medische voetbehandelingen.

  • In de salon wordt gewerkt volgens de code van de voetverzorging. Deze omvat alle wettelijke eisen op het gebied van hygiëne, Arbo en milieu.
  • Geregistreerd in het Kwaliteitregister KRP van Procert en lid van ProVoet.